[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: baron  
Форум » Общество » Политика » Королевская пиарится...
Королевская пиарится...
admin Дата: Вт, 24.04.12, 15:37 | Сообщение # 1
Сообщений: 299
Репутация: 1
Статус: Offline






Цитата:


На розгляд Верховної Ради України подано законопроект, покликаний викорінити заняття сексом у “місіонерській” позиції. Про це 22 березня повідомила газета “Голос України”. Ця ініціатива, на думку її авторів, на ряду з забороною абортів та штрафу за бездітність, повинна вирішити проблему низької народжуваності в Україні.

“Спеціалістами давно доведено, що класична позиція (положення лицем до лиця, чоловік розташовується між ніг жінки зверху), що в народі називається “місіонерською”, зовсім неефективна при зачатті, – розповідає один із ініціаторів законопроекту, народний депутат України Наталія Королевська, – Тому потрібно викорінити її з ужитку на користь колінно-ліктьової позиції, при якій чоловік ззаду. Саме вона є найкращою для зачаття дітей.”

“Ми розуміємо, що одна тільки заборона займатись сексом в певній позиції не допоможе, оскільки ми не маємо можливості проконтролювати її дотримання, – продовжує Королевська, - Тому ми плануємо піти інакшим шляхом: будемо працювати на рівні пропаганди – це і робота зі ЗМІ, і соціальна реклама, і освіта…”

Судячи з реакції депутатів на доповідь Королевської, більшість із них сприйняли законопроект схвально. Зокрема, Олег Ляшко аплодував стоячи, коли Наталія Юріївна розповідала про популяризацію колінно-ліктьової позиції, при якій чоловік ззаду.

Зараз законопроект знаходиться на стадії ознайомлення і доопрацювання.
http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,212066115



А чего так мелко? Парламентскую комиссию надо, или Академию Наук к исследованиям подключить 


Подпись:
Мы сами создаем окружающий нас мир. Мы получаем именно то, что заслуживаем. Как же мы можем обижаться на жизнь, которую создали для себя сами?%-=!Разделение!!полей!=-%Linkum
 
Форум » Общество » Политика » Королевская пиарится...
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: